keskiviikko 9. kesäkuuta 2010

Pirteää poppia Pajalasta!
Nimen keksiminen bändille ei ole helppoa. Pajala Truck Co. on jo pitkään näkynyt naapurin keikkailmoituksissa, mutta sen on aina ohittanut ajatuksella, siinä taas yksi countrybändi.
Vasta yhtyeen esikoissinkku From one motherfucker to another paljastaa totuuden. Hei! Tämähän on poppia ja hyvää sellaista. Tosi raikkaasti ja kälmisti sekoitettua Blondie-kimittelyä yhdistettynä kuuskytluvun tyttöbändilauluun ja tanssittavaan fifties-meininkiin.Loistavaa!
Kaksi laulavaa tyttöä Paloma Perez ja Marie Willman, Grönbergin veljekset Niklas, Jens ja Johan plus naapurin poika Markus Forsberg. Kaikki Pajalasta! Kylästä tuntuu löytyvän laadukkaita bändejä joka lähtöön.
Pajala Truck Co on tehnyt sinkkunsa luulajalaiselle BDpop-merkille ja piakkoin yhtyeeltä on tulossa myös pitkäsoitto, jonka tuottaa Henrik Ebenhed. Hän on tehnyt töitä muun muassa Eagle Eyed Cherryn, Robynin ja Raubtierin kanssa.
Tässäpä uunituore From one motherfucker to another-sinkku videolla, jonka Emil Kieri ideoi talven Murmansk-keikan jälkimainingeissa http://www.youtube.com/watch?v=Bn7qEss7amc

4/5 Väylän Pyörrettä