torstai 17. kesäkuuta 2010

PMMP tekee hyvää ja avaa Tornion viihdekesän!
Simerockin hyväntekeväisyyshuutokaupassa tempaistaan UNICEFin hyväksi tänään torstaina Rovaniemen Sampokeskuksessa klo 16.30. Rahat menevät Afrikan lasten elinolojen ja heidän koulunkäyntinsä tukemiseksi.
Illalla Cafe Tivolissa esiintyvät Plan- ja Amnesty-toimintaan aktiivisesti osallistuvat PMMP:n Mira Luoti ja Paula Vesala ovat tietysti juonessa mukana. Rääväsuisiksi eukoiksi itseään tituleeraava kaksikko tarjoutuu illallisseuraksi eniten tarjoavalle. Lisäksi kauppalistalta löytyy muun muassa Rops:n jalkapallojoukkue kahdeksi tunniksi töihin, VIP -lippu Simerockiin ja tapaaminen Anna Puun kanssa ja bilebändi vaikka mökille saunaillan piristeeksi.
PMMP toimii myös Tornion kesäkauden avaajana Umpitunnelissa perjantaina puoliltaöin. Lämppärinä toimii tyttöbändi Iiris, joka esiintyy ulkolavan ilmaiskonsertissa klo 20-22.
Perinteisten Twin City-festivaalin ja Mikko Alatalon lauluiltojen lisäksi viihdekeskuksen ohjelmassa on tänä suvena myös Tornionjoen rannalle mainiosti sopivia lavatansseja, esiintyjinä alan huiput Yölintu (1.7), Souvarit (8.7), Suuri kuninkaallinen tangoilta (29.7) ja Topi Sorsakoski & Charles Plogman (5.8).

PS. PMMP MYYTIIN 110 EUROLLA ROISSA! Huutajana oli Simerock-tiimi, jonka puolesta promoottori Sime Yliaska lupasi uhrautua ja illastaa mitä ihannimmassa seurassa. Kaikkiaan hyväntekeväisyystempaus tuotti 1450€, mihin Yliaska oli erittäin tyytyväinen.