lauantai 19. kesäkuuta 2010

Seskaröläiskitaristi soitti Victorialle & Danielille!
Kun seskaröläiskitaristi Jonas Isacsson löi ensisävelet Roxette-hitistä The Look , kuiva virallisuus kaikkosi hetkessä eilen konsertista, jonka Ruotsin parlamentti oli järjestänyt prinsessa Victorian ja hänen sulhonsa Danielin kunniaksi.
Roxette rocked the house, sananmukaisesti.Euroopan kuninkaalliset ja valtionpäämiehet eivät toki panneet tanssiksi, mutta ikävystynyt ilme muuttui hymyksi ja tahtia lyötiin ja biisin lopussa suosionosoitukset olivat niin messevät, että encoren paikka oli selviö, mutta protokolla ei sitä sallinut.
Roxette on kuulunut aina Victorian suosikkeihin. Hänet on nähty usein yhtyeen keikoilla ja hän on ystävystynyt sen kärkihahmojen Marie Fredrikssonin ja Per Gesslen kanssa.
The look-biisin kuuluisan voimariffin keksinyt kitaristi Isacsson esiintyi eilisessä konsertissa tyylilleen uskollisena lippalakki päässä.
Paljon käytettyä studiomuusikkoa on kuultu viime aikoina livenä myös Alan Parsonsin ja Hansson de Wolfen kanssa. Tämän kesäisillä Roxetten comeback-keikoilla kiireistä miestä ei nähdä, mutta todennäköisesti kyllä Seskarössä. Siellä asuvat hänen vanhempansa ja sieltä alkoi myös Jonaksen musiikiillinen ura, kun hän perusti haaparantalaispoikien kanssa 1970-luvun alussa ensimmäsen bändinsä Marathon.

" Noblessen reste sej, sjöng med och rasslade rytmiskt med sina juveler." ( Jonas Isacsson)