maanantai 15. maaliskuuta 2010

Janne Raappana ilmaiseksi keikalle!

Janne Raappanan Rakkaus On Hulluus -albumi julkaistiin helmikuun lopulla. Iskelmä tarjoaa sinulle mahdollisuuden voittaa Janne duo-keikalle työpaikallesi. Osallistu kilpailuun ja kerro miksi juuri sinun työyhteisösi kaipaisi virkistävän hetken Janne Raappanan esiintymisen merkeissä..Kisaan > Oikeilla soolokeikoilla Jannea kuullaan sitten loka-marraskuun vaihteen kiertueella.
Taikakuun solistille Rakkaus On Hulluus on hänen toinen soolokiekkonsa. Levyn nimilaulu on jo kaikille tuttu, sillä se oli Radio Suomen soitetuin kappale viime vuonna ja uusinkin lohkaisu Maksoin vapaudestain tuntuu soivan radioaalloilla taajaan.
Janne Raappana on syntyjään Kemistä kuten Taikakuukin, mutta hänen juurensa ovat kuitenkin pohjoisempana Kittilässä, josta hänen vanhemmat muuttivat työn perässä etelämmäksi. Ennen musiikkia urheilu kiinnosti kovin, mutta jo suhteellisen aikaisessa vaiheessa jalkapallomaalivahdin hanskat vaihtuivat kitaraan.
- Ensimmäisenä siihen vaikuttivat tietysti vanhemmat ja kouluiässä hyvät musiikinopettajat. Ala-asteella oli Mika Puro, joka tunneilla panosti aina kauheasti bändisoittamiseen. Se ei ollut mitään kanteleensoittoa, vaan heti kaivettiin esiin bassot, kitarat ja rummut. Mervi Pietilä jatkoi samaa linjaa yläasteella. He ovat olleet minulle hirveän tärkeitä ja potkineet liikkeelle.
Jannen ensiesiintyminen tapahtui Kulmankylänkoulun ruokalassa Vinkelby brothers & sisters- nimisessä bändissä. Sitä seurasivat lukuisat muut viritykset, joista tässä mainittakoon heviä paahtava Wasteland ja J.Raappana band, joka toimii edelleen niin sanottuna joka paikan höylänä.
Intin ja Rovala-opiston jälkeen Taikakuusta tuli vakinainen palkan maksaja…ja sitä se on edelleen. Ensimmäinen sooloalbumi, Oven avaan hiljaisuuteen, on yksi toteutunut haave, ja tämä valmistui alkuvuodesta 2008. Levyn kappaleista muun muassa Odota mua vietti 19 viikkoa Iskelmä-radion listaykkösenä.