torstai 18. maaliskuuta 2010

Passion Lanen työ palkitaan!Haaparantalaiselta Passion Lanelta ei yritystä puutu. Kun viime marraskuussa kirjoitin yhtyeen uudesta sinkusta No promises, seuraavassa kuussa Skandivavian suurin hardrocklehti Sweden Rock Magazine noteerasi yhtyeen edellisen kahden biisin demon Drama Queen komein kehuin.
Passion Lanen poikien touhussa on ollut koko ajan pyrkyä menestykseen. Usein yhtyeeseen on törmännyt rajalla, sillä sen verran innokkaasti se on esiintynyt kotiseudullaan. Aiemmin yhtye käytti nimeä Divine Sins.
Passion Lane on soittanut nykyisessä kokoonpanossa; Antti Rantala, kitara, Kim Karmitz, laulu, Niklas Pelli, rummut, ja Johan Strang, basso, kolmisen vuotta ja se kyllä kuuluu. Yhtyeen musiikista löytyy vaikutteita melodisesta metallista ja vanhan ajan hardrockista. Levytyssopimuksen lisäksi yhtyeellä on kova hinku päästä kiertämään maailmaa ja saada leipä soittamisesta. Kaikki on vain enää tuurista kiinni ja yhdessä pysymisestä.
Luulajalainen laatumerkki BDpop on jo osoittanut kiinnostusta bändiin ja sen talliinhan kuuluvat ennestään muun muassa Movits!, Markus Fagervall, Raubtier ja Anton Björkenvall. Seuraava keikka Passion Lanella on Luulajan kulttuuritalolla 20.maaliskuuta.

No promises-video-http://www.youtube.com/watch?v=ysZexOvax-I
Sweden Rock magazine-arvio http://img214.imageshack.us/img214/65/databord042.jpg
BDpop etsii kykyjä Haaparannalla -
http://svtplay.se/v/1779938/bd-pop_letar_talanger_i_lanet