tiistai 1. maaliskuuta 2011

Tattoo-vieraissa viisuainesta!
Ruotsin viisuedustaja valitaan 12. maaliskuuta, mutta osakilpailuja on järjestetty jo ympäri maata ahkeraan. Tunnetusti naapurit ovat viisuhullua kansaa ja viime viikonloppunakin karsintaohjelmaa seurasi lähes 3 miljoonaa tv-katselijaa.
Toinen lauantaina Tukholman Globenin finaaliin valituista oli Nicke Borg, joka esitti kauniin balladin Leaving home . Kaverinhan monet muistavat Backyard Babiesin laulusolistina, joka pari vuotta sitten villitsi Tornion Lapland Tattoo Weekendissäkin.
Ruotsin loppukilpailussa olisi myös tämänvuotisen Tattoo-vieraan Mustaschin laulusolisti Ralf Gyllenhammar, mutta hän kieltäytyi hiphoppari Swingflyn Me and my drum-biisin kimppaesityksestä.
Aftonbladetin haastattelussa Ralf kertoo, että hän rakastaa Euroviisuja ja on seurannut niitä aina vuodesta 1975 lähtien, mutta Ruotsin TV:n sopimus olisi edellyttänyt hänen olemista käytettävissä koko ajan ja kaikkialla, eikä se sovi Mustaschin levynjulkistus- ja keikkakuvioihin.
Mustasch aloittaa nimittäin piakkoin 10-vuotisjuhlakiertueensa. Yhtye nähdään kesällä myös Luleåkalasseissa ja Eaglesin lämppärinä Sundsvallissa.