maanantai 20. kesäkuuta 2011

Poju vihtoo Satama Open Airissä!
Kemin kaksipäiväisen Satama Open Airin viimeisin kiinnitys on huippusuosioon nousseen Poika saunoo-kisabiisin esittäjä ja tekijä Poju.
Hänen henkilöllisyys selvisi vasta Suomen jääkiekkojoukkueen Helsingin Kauppatorin voitonjuhlissa, kun hän pomppasi lavalle valtavan juhlayleisön eteen.
Poju paljastui Pasi Heinoseksi, suositun Hausmyllyn entiseksi keulahahmoksi, jonka ääntä on kuultu aiemmin myös yhtyeessä Funkykarkurit.
Tällä hetkellä Poika saunoo on vahvoilla Voicen Suomen Virallinen Kesähitti 2011-äänestyksessä.
Peliyhtiö Unibetin mukaan kesäbiisikisa on kahden jääkiekkojuhlista tutun yhteislaulun välinen taisto. Ykkössuosikki on Poika saunoo kertoimella 2,50 ja hyvänä haastajana HIFK:n mestaruusjuhlista tutuksi tullut Jare & VilleGalle feat. Märkä-Simo - Häissä, jonka kerroin on 3,00.
Kesähitti-kisan voittaja, jossa on ehdokkaita 19, julkistetaan keskiviikkona
22. kesäkuuta Voicen Heräämössä. Äänestysaika päättyy keskiviikkoaamuna, joten ehdit vielä suorittaa kansalaisvelvollisuutesi täällä: www.voice.fi/kesahitti
MM-kultahuuma näkyy siis kestävän läpi kesän ja siitä nautitaan myös pohjoisessa Kemin Satama Open Airissä, jossa Poju huudattaa yleisöä perjantaina 5.8. Lavalla kuullaan MM-biisin lisäksi myös uusin sinkku Katseet kenttään ja syksyllä ilmestyvän albumin materiaalia.
PS 22.6. Poju hävisi täpärästi kaksinkamppailun.