tiistai 7. kesäkuuta 2011

Popkuningatar Jennin ainoa Lapin keikka Torniossa!Suomen tämän hetken kuumin laulajatähti Jenni Vartiainen jää kesäkeikkojen jälkeen elokuussa pidemmälle tauolle. Lapissa hänen ainoa keikka on 22.7. Twin City-festivaaleilla Torniossa. Näillä näkyminen se on myös ainut pohjoisessa tämän vuoden puolella.
Edessä on lomailun lisäksi ainakin uuden levyn tekoa. Sitä ennen hän muistaa fanejaan muun muassa valokuvakirjalla ja DVD:llä, josta tässä makupalana uutuus video Eikö kukaan voi meitä pelastaa? Sen ovat ohjanneet Jukka Immonen ja Jyrki Murtomäki sekä artisti itse.
Jenni Vartiaisen menestys on ollut huikeaa ja se vain jatkuu.Vuosi sitten julkaistu albumi Seili on myynyt viisinkertaista platinaa eli yli 113 000 kappaletta ja se on ollut kymmenen Suomen myydyimmän albumin joukossa jo 57 viikkoa!
Vuoden alussa Jenni pokkasi Emma Gaalassa ennätykselliset seitsemän pystiä, johon ei ole kukaan aiemmin pystynyt. Hänen keikoille suursuosio on tiennyt tunkua ja hän onkin kiertänyt ympäri Suomea niin paljon kun on jaksanut. Hänet on nähty useaan otteeseen kevään aikana muun muassa Lapin hiihtokeskuksissa.
Twin City-festivaaleilla Jenni esiintyy perjantaina yhdessä Antti Tuiskun, Cheekin ja ruotsalaisen diskosuosikki Basic Elementin kanssa. Lauantaina lavalla nähdään Kaija Koo, Popeda, Juha Tapio ja duo Ressu Redford & Jussi Rainio.