tiistai 21. kesäkuuta 2011

Jope mukaan Taivaan tuliin!
Supersuositun tv-sarjan Taivaan tulet uusia jaksoja aletaan kuvata ensi vuonna ja koko kansan nähtävissä ne ovat vuonna 2014.
Tulevissa jaksoissa tuttuun näyttelijäkaartiin liittyy myös Jope Ruonansuu. Asiasta kertoi ensimmäisenä Lappilainen-lehti.
Kansantaiteilija Ruonansuu oli viime viikonloppuna Kemijärvellä juhlimassa Taivaan tulet-aukiolla, kun sikäläisen vahakabinetin ensimmäinen luomus Jetsu paljastettiin.
Taivaan tulien jaksot ovat keränneet viikottain miljoona katselijaa tv-vastaanottimien ääreen ja niinpä Kemijärvi on rakentamassa sarjan ympärille kokonaista tuoteperhettä, ohjaaja Kari Väänäsen johdolla.
Opastetut kiertoajelut Taivaan tulien aidoille kuvauspaikoille ovat tämän kesän hitti. Näet yli 40 kuvauspaikkaa muun muassa Neljän koplan kodin, Raunin ja Erkin vihkikirkon ja tehtaanjohtaja Launiksen upean talon.
Kaksituntiset kierrokset jatkuvat 14.8. asti ja lähdöt ovat klo 10 ja 13 Taivaan tulet- aukiolta Jaakonkadulta. (Ilmoittautumiset aamupäivän klo10 lähtöihin viimeistään edellisenä päivänä klo15.00 mennessä, puh. 040 189 2050.)