maanantai 6. kesäkuuta 2011

Tangotaisto jatkuu keskiviikkona!
Tangokruunun tavoittelu on tähän asti mennyt lappilaisittain enemmän kuin hyvin. Valtakunnallisen nettiäänestyksen paras oli torniolainen Mika Jefremoff ja paras nainen oli neljänneksi sijoittunut Maj-Lis Erola (kuva) Rovaniemeltä. Tuomariäänin saatiin lisäksi mukaan kaksi vahvaa laulajaa, Niina Koukkula(Rovaniemi) ja Virpi Uusinarkaus (Ranua).
Ensi keskiviikkona kuitenkin 52 kisaajaa joutuvat Turussa ensi kertaa tosipaikan eteen, esiintymään elävän yleisön edessä ja Fantasia-orkesterin säestämänä. Tuomaristo karsii heistä kaksivaiheisen äänestyksen kautta sitten 8 miestä ja 8 naista semifinaaliin, joka nähdään suorana YLE TV2:ssa lauantaina klo 20 alkaen. Lähetyksessä valitaan Seinäjoen heinäkuiseen tangofinaaliin 5 miestä ja 5 naista.
Keskiviikkoista semifinaalin karsintaa voi viimevuotiseen tapaan seurata netistä osoitteessa: http://yle.fi/satumaa/iltaan asti julkaistavien juttujen muodossa.
Ensimmäinen karsintakierros alkaa klo 11 ja lappilaiset esiintyvät numeroilla 14 Niina, 19 Maj-Lis, 30 Mika ja 35 Virpi.
Klo 17.30 juontaja Jukka Hallikainen paljastaa toiselle kierrokselle päässeet 12 miestä ja 12 miestä, joista tuomaristo tiputtaa vielä 4 miestä ja naista pois ja semifinalistit ovat selvillä noin 20.30.
PS. YHTÄÄN LAPPILAISTA EI SELVINNYT SEMIFINAALIIN! Vain Katja Jakku x-kemiläisenä.