keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

Tornio-keikkansa perunut Petri Nygård vuotaa yhä verta!

Pari viikkoa sitten Tornion kesänavauskeikkansa Umpitunnelissa perumaan joutunut kohuräppäri Petri Nygård potee yhä polveaan, jonka hän loukkasi jääkiekon MM-juhlissa toukokuussa.

Metro-lehden haastattelussa, Nygård kertoo, että polvessa on puolen nyrkin kokoinen avohaava, joka on tulehtunut pari kertaa ja se kerää nestettä.

- Huilattiin toissa viikonloppu, et saatiin polvi jonkinlaiseen kuntoon juhannuskeikkoja varten.

Himoksen juhannuksessa haava vuosi yhä verta, mutta Nygård veti keikkansa läpi. Hän on kärsinyt myös kroonisesta poskiontelontulehduksesta, jota on nyt helpotettu leikkauksella. Aiemmin Metron mukaan miehen ykköslääke on ollut rommitoti.

Uskomatonta suosiota nauttiva rääväsuu yrittää takoa, kun rauta on kuumaa. Keikkakalenterissa on tälle kesälle vielä 50 keikkaa, mutta kestääkö terveys. Tarjouksia satelee, sillä kauppatorin MM-juhlassa esiintyminen toi lisänostetta.

V-tyylillä operoiva Nygård päästettiin Kauppatorilla lauteille ja sana oli vapaa, mutta juhlatuulella olevat MM-sankarit saivat moralistit liikkeelle. Kotikatsomoissa perheeinsät siirsivät kasvatusvastuun pelaajille ja sormea heristi myös MM-joukkuetta sponsoroinut kaljamerkki. Ja jos ei varhaisnuoriso sattunut tv-vastaanottimien ääreen netissähän he fänittävät Petriä kybällä. Facebookissa räppärillä on yli 168 000 fania ja Petri Nygård feat. Lord Est Selvä päivä -videota on katsottu YouTubessa yli 4 800 000 kertaa.