torstai 16. joulukuuta 2010

CatCat tien päällä!
Ja muita uutisia!
>>>CatCat keikkailee taas yhdessä. Molemmat yrittivät tahollaan, Katja muun muassa Telmassa ja Virpi Tauskinsa kanssa, mutta homma ei ottanut tulta. Nyt sisarukset kiertävät maata nuoren ammattilaisorkesterin Kuutamokulkijoiden kanssa ja esittävät sitä, mitä heiltä odotetaan eli pirtsakkaa tanssittavaa Bye bye baby-tyyppistä iskelmää, jolla he nousivat pinnalle.
Kaikkiaan CatCat-duo on levyttänyt seitsemän albumia, joista neljä on kullattu ja yksi platinoitu.
Levyillä laulajina pitkälle koulutetut sisarukset ovat pääsevät esittämään laajemminkin osaamistaan. Muutama vuosi sitten heiltä ilmestyi albumi, jolla he lauloivat kauneimpia joululauluja yhdessä vanhempiensa ja serkkujensa kanssa ja äskettäin Poptori julkaisi hengellisten laulujen kokoelman, jolla he laulavat kappaleet Jumala rakastaa maailmaa ja Saviruukku.
>>>Ensimmäisen pitkän leffansa the Resident vihdoin levitykseen saanut ohjaaja Antti Jokinen kertoi MTV3:n 45minuuttia-ohjelmassa, että Lapissa kuvattava suurelokuva Nicholas North siirtyy, mikäli hän saa seuraavaksi hyvän tarjouksen Hollywoodista.
Vaikuttaa kuitenkin, että Jokisen haaveesta tulee ennemmin tai myöhemmin totta. Ainakin hänen Helsingin Estar-konttorin seinillä on luonnoksia Nicholas Northin hahmoista, tosin Rollywood saanee siirtyä Leviwoodin tieltä.
Hän paljastaa nimittäin, että ensi vuonna avataan Leville elämyspuisto, jossa voi tutustua ennakkoon leffan kulisseihin. Elokuvakylä valmistui helmikuun alussa ja sitä on tarkoitus käyttää hyväksi muissakin tuotannoissa.
>>>Konserttisalit ja viime aikoina kirkot täyteen vetänyt Jari Sillanpää ei vietä tänä vuonna joulua Seskarössä, vaan Länsi-Uudellamaalla Vihdissä. Hänen 13 esiintymistä käsittänyt Kaksi kynttilää-kiertue päättyy 18. joulukuuta Tampereen Aleksanterin kirkkoon, jonka jälkeen hän rauhoittuu ja viettää joulua perhepiirissä perinteisin menoin.
>>>Suositun Taivaan tulet-tv-sarjan tekijä Kari Väänänen paljastaa Lue!-lehdessä, että tulossa on vielä ainakin kolmas kausi, joka nähdään televisiossa vuonna 2013. Työn alla on myös iso Lapissa kuvattava elokuva, jonka tapahtumat sijoittuvat 1630-luvulle ja tähän päivään.
Ivalossa syntynyt ja Kemijärvellä lapsuutensa viettänyt Väänänen pohtii lehdessä suhdettaan Lappiin ja paluuta juurilleen.
- En ole Lappi-hurahtanut, vaan olen hurahtanut Lappiin täydellisesti. Sen maisemiin, vuodenaikoihin, mentaliteettiin, murteeseen.
- Kun sydän huusi tänne, oli lähdettävä. Olisin muuten katunut loppuelämäni.