keskiviikko 29. joulukuuta 2010

Kaikki kunnia Kolariin! Ylläksellä Pirkko ja Pekka Hietaniemen (kuvassa) mittarissa oli kaksi tuntia sitten -33, 3 astetta pakkasta. Samaan aikaan tuli tieto, että Napapiirin Sankarit on nyt vuoden 2010 katsotuin elokuva Suomessa 330 897 katsojalla, mikä lämmitti kovasti, sillä pariskunta oli muitten äkäslompolaisten kanssa avittamassa elokuvan tekoa tunturin juurella.
Napapiirin Sankarit ovat nyt päihittäneet katsojatilastoissa KAIKKI kuluneen vuoden aikana Suomessa ensi-iltansa saaneet elokuvat jättäen taakseen myös Hollywoodin megablockbusterit. Edes Harry Potter ja Carrie Bradshaw eivät mahtaneet mitään sankareiden rynnistyk...selle!
Kolarilailaislähtöisen Suvi Teräsniskan albumi Rakkaus päällemme sataa on valittu radioiden Vuoden 2010 Levyksi. Kakkoseksi musiikkitoimittajien äänestyksessä tuli Kaija Koo ja Irti. Pronssia otti Souvareiden laulava hanuristi Jukka Lampela albumillaan Sun luo.
Tulokset ja musiikkitoimittajien perustelut löytyvät täältä.
Suvin albumi valittiin syyskuussa radioiden Kuukauden Levyksi. Albumilta ovat nousseet radiosoittoon Jos mikään ei riitä, joka on viidettä viikkoa Radio Top 20 –listalla ja Jos menet pois, jolla listaviikkoja on jo peräti 23. (Discopress)