maanantai 20. joulukuuta 2010

NSD ihmetyttää! Torniolaisen tatuointifirman Red & White Ink Laplandin järjestämä X-mas Party Umpitunnelissa 11. joulukuuta on joutunut Norrbottenin laajalevikkisimmän päivälehden NSD:n hampaisiin.
Jutussa on haastateltu Haaparannan koululautakunnan(barn-och ungdomsnämndin) puheenjohtajaa Kåre Strömbäckiä, joka kehoittaa vanhempia tarkkailemaan, missä heidän lapsensa liikkuvat.

Hänen ja NSD:n mielestä Red & White crew, joka on moottoripyöräjengi Hells Angelsin alaryhmä Luulajassa yrittää selvästi saada jalansijaa HaaparantaTorniossa, mistä oli osoituksena Haaparannallekin jaettava torniolainen mainoslehti, jossa oli suuri Red & Whiten mainos X-mas Partysta.
Umpitunnelin punanuttuhenkisen tapahtuman pääosassa oli kemiläinen Multi Climex-yhtye, kuuminta hottia olevan burleskishownsa kanssa ja se keräsi mukavasti väkeä ja tilaisuus oli ravintolankin mukaan kaikin puolin onnistunut.
NSD:n jutun johdosta kuitenkin Umpitunnelin kotisivulla nimimerkki "Ihmettelijä", 18-vuotiaan nuoren vanhempi kysyy, onko syytä huoleen ja ravintola vastaa:
- Kyseinen lehti joutuu vielä vastaamaan kirjoituksistaan. Umpitunneli vuokraa tilat uskontoon, rotuun tai kansallisuuteen katsomatta. Meillä on ollut vasemmistoliiton vappujuhlia, keskustapuolueen kesäjuhlia,seurakunnan lauluiltoja, koulujen tapahtumia. Meidän tehtävämme ei ole selvitellä taustoja, kunhan kaikki toimii ja pelaa sääntöjen mukaisesti, kuten ko. ilta oli esimerkillisen ja poikkeuksellisen hyväkäytöksistä porukka, kuten muutkin meillä järjestetyt eri järjestöjen tapahtumat. Voitte huoletta päästää nuorenne edelleenkin Umppariin, asiakkaiden viihtyvyys ja turvallisuus on meille kaikki kaikessa. Hyvää ja Rauhallista Joulua.