torstai 16. joulukuuta 2010

Diili-Sampo pani tuulheen! Hjallis Harkimon isännöimässä tositv-ohjelmassa Diili mukana ollut Äkäslompolon kyläkauppias Sampo Kaulanen löysi ohjelmasta tyttöystävän Michele Murphyn ja kaksi yhteistyökumppania Arttu Lipsosen ja Jouni Talvisen, joista jälkimmäinen muuttaa uutenavuonna asumaan Ylläkselle.
Jounin kauppakeskuksessa toimii jo yli 20 liikettä, eikä suurille suunnitelmille näy loppua. MTV3:n Viihdeuutisille Sampo kertoi, että Ylläksen alueelle on tarkoitus rakentaa toistasataa huoneistoa sekä liiketiloja. Viime kesänä Sampo rakensi kauppakeskuksen viereen jo yhdeksän huoneistoa ja seuraavat yhdeksän rakennetaan ensi kesänä.
Jo Diili-ohjelman aikaan kolmikko Sampo, Jouni ja Arttu käynnistivät Sataprossaa-mummukalenterikampanjan, joka on tuottanut tähän mennessä vanhustyölle jo 6400 euroa.
Vallattomista ideoistaan tunnettu Sampo on uhonnut tuovansa Metallican Ylläkselle, jos ei keikalle, niin ainakin saunomaan. Seuraava Sampon näkyvämpi tempaus on maaliskuun 3. päivä Taigan Miss Ylläs-kisa, jota tuomaroivat Eric King ja hänen tyttöystävänsä Michele.