perjantai 28. tammikuuta 2011

Duudsonit, tänään TV:ssa, huomenna Levillä!Rämäpääryhmä Duudsoneilta nähdään tänään klo 21.30 Subilla Duudsonit Amerikassa-jakso, joka sai jenkeissä intiaanijärjestöt melkein "sotajalalle". Maanlaajuinen kohu oli kuitenkin sen verran massiivista, että MusicTV sensuroi sen pois kanavalta.
- Onneksi me saatihin salakuljetettua jakso Suomeen. Siinä me lähretään vanhan heimopäällikkö Mr Saginawan johdattamana tekemään Duudsoni-versioita ”perinteisistä” intiaaniriiteistä ja vaikka tierossa oli kipua ja tuskanparahduksia, me kattottiin vaaraa silimiin, kertoo Jarppi, jolle jakson kuvaukset osoittautuivat erityisen kohtalokkaaksi. Hänen selkä murtui ja se tullaan todistamaan illan jaksossa.
Huomenna Venla-palkitut Duudsonit tuovat Amerikan opit ja temput ensimmäistä kertaa Lappiin! Hullu Poro Areenalla nähdään raju paketti vaarallisia temppuja ja yleisöä hauskuuttavaa ratkiriemukasta sirkusta, jossa ei miestä, eikä naurulihaksia säästellä! Illan showssa naiset ovat karvaisia ja eläimet fiksuja, mutta taikurin epäonnistuessa panoksena ovat ainoastaan tämän sukukalleudet. Menoa vauhdittaa rautainen sekoitus rockia ja sirkusmusiikkia, josta vastaa DJ Tirehtööri.

Yleisökin pääsee mukaan sirkukseen ja Duudsonit ottavat selvää löytyykö joltain tarpeeksi rohkeutta nousta lavalle vierailevaksi tähdeksi.