tiistai 11. tammikuuta 2011

Putouksessa malli Hapikselta! MTV3:n viihdeohjelma Putous päästi lauantaina (jo kaikkensa antaneen) Marja Tyrnin Turun Pallivahasta
eläkkeelle ja käynnisti uuden äänestyksen Vuoden Sketsihahmosta. Täällä hetkellä katsojien mieleen näyttävät olevan munakkalainen patsastaiteilija Munamies ja Hörhön kylästä lähtöisin oleva heavyurpo Mikko Zetterberg. Hyvin kärjen tutumassa on myös haaparantalainen malli
Moln Uppehållsväder (Pilvi Pouta).
Hahmon takaa löytyy lahjakas koomikko ja näyttelijä Jukka Rasila, joka löi itsensä läpi huumorisarjassa Julmahuvi. Kuten tunnettua, Moln Uppehållsväderikään ei ole tuulesta temmattu, vaan siinä on totta toinen puoli. Jos Pulkkinen on tunnustanut suoraan, että hän on pominut tyyppejä suoraan Kemin kadulta ja Jope Ruonansuu puolitotuutena, että hän yhdistelee Kaikkosessa ja Rekkamies Maurissa eri hahmoja, haukiputaalaislähtöisenä Rasilallakin täytyy olla joku haju haaparantalaisista.
Profiilissaan Moln Upphållsväder kertoo halustaan voittaa elämässään jonkun tittelin. Hänen harrastuksiinsa kuuluvat fysiikka ja kenia ja esikuvakseen hän paljastaa tytön joka kävi intin eli Goldie Hawnin. Moln aikoo pärjätä kisassa silikonirinnan mitalla hokemalla haistappa jaska.
Kaikkiaan mukana on kahdeksan hullua sketsihahmoa. Joka viikko katsojat saavat äänestää suosikkiaan jatkoon. Vähiten ääniä saanut putoaa pois aina seuraavassa lähetyksessä. Äänestää voi aina perjantaihin asti ja tulos julkaistaan lauantain suorassa lähetyksessä klo 19.30 alkaen.
Tutustu kaikkiin kilpailijoihin täältä, jos et vielä osaa päättää Molnin suhteen.