keskiviikko 26. tammikuuta 2011

Wristarit nostalgiajuhliin!
Tammikuun viimeisenä lauantaina, 29.1.2011 klo 20 pyörähtää käyntiin nyt jo peräti neljännentoista kerran järjestettävä hyväntekeväisyystapahtuma Oulu Pop History, jossa Lapin edustajana on tällä kertaa 30-vuotisjuhliaan viettävä Rovaniemen bluesylpeys Wristshakers.
Kaikkiaan mukana on kymmenen kokoonpanoa. Keski-ikäisille senioripoppareille ja rokkareille on taas luvassa hieno kattaus pääasiassa Oulun ja lähiseudun nimekkäimpiä yhtyeitä neljältä vuosikymmeneltä, elävänä esiintymislavalla.
Ensimmäistä kertaa Oulu Pop History -lavalle nousevat 1980-luvun suosikkibändi Esa Eloranta Encore, Jethro Tull -musiikkiin erikoistunut Limingan Tulli, tiukat rokkiryhmät Caesar ja Gang Bang. Eikä todellakaan pidä unohtaa Oulun paikallisia eläviä 60-luvun legendoja. Folkyhtye Pomfelis ja kitarabändi Taugs ovat paikalla alkuperäisine jäsenineen. Kolera on edelleen hyvässä iskussa ja vedossa on myös Risto Järvenpään ja Tapu Myllyn Timjam. Loistava rautalankabändi Aftons viettää 20-vuotisjuhliaan, kruunaten kokonaisuuden.
Oulu Pop History on alusta pitäen ollut hyväntekeväisyystapahtuma, kaikki muusikot esiintyvät ilman palkkiota. Pääsylipputulot ohjataan Mannerheimin Lastensuojeluliiton Pohjois-Pohjanmaan piirin ylläpitämän Lasten ja nuorten auttavan puhelimen toiminnan tukemiseen.Tapahtumapaikkana on Radisson Blu, Hallituskatu 1:ssä.