maanantai 31. tammikuuta 2011

Apocalyptican Eicca vaimonsa bändissä Leville!Wanhassa Hullussa Porossa, Levillä esiintyy 8.,9. ja 10. helmikuuta mielenkiintoinen coverbändi Cherry & the Vipers. Sen laulusolistina on muun muassa Sydänjää-tv-sarjasta tuttu näyttelijä Kirsi Ylijoki ja rummuissa hänen miehensä Apocalyptican Eicca Toppinen.
Pari vuotta sitten perustettu bändi on Ylijoen haaveiden täyttymys. Paljon lastensa kanssa Apojen kiertueilla mukana ollut Kirsi on monesti miettinyt miltä tuntuisi rokata lavalla ja nyt, aina kun näyttelemiseltä aikaa jää, yhtye esiintyy ympäri Suomea. Vastaanotto on ollut hyvä ja nimenomaan Cherry & the Vipersin keikoilla rokataan tosi rankasti, sillä Kirsi laulaa klassikkoja 1960-luvulta tähän päivään, Janis Joplinista Lenny Kravitziin.
Eicca Toppinen on aina rummuissa, kun Apocalyptica ei ole kiertueella. Tällä hetkellä yhtye pitää paussia ja palaa tositoimiin 22.helmikuuta Slovakian Ljubjanasssa.. Hänen tuuraajansa on kilpatanssijana paremmin tunnettu, oululaislähtöinen Jussi Väänänen. Kitaristeina toimivat Samu Leminen ja Pekka Mykkänenja bassoa soittaa Jarkko Strengell.
Työkseen selloa soittavalle heavytähti Toppiselle rumpujen hakkaaminen on terapiaa. Nytkin neljä miljoonaa levyä maailmalla myyneellä Apocalypticalla on edessään parin kuukauden rupeama ja Levin keikat käyvät hyvästä "korkeanpaikan leiristä" tulevia koitoksia ajatellen. Lappi on muutenkin ollut Eicalle tärkeä paikka Suhdetta pohjoiseen ovat syventäneet erityisesti sellisti-uran alussa Särestöniemen musiikkitapahtumat.
Katso
tästä uutta Apocalypticaa ja biisi Not Strong Enough!