keskiviikko 26. tammikuuta 2011

Kaksi napakymppiä Ruotsista! Ruotsin kuumin popnimi sekä kotimaassa, että ulkomailla on tällä hetkellä Robyn. Kesällä hän on ilmoittanut esiintyvänsä Ruotsissa vain kolmella kaupunkifestivaalilla
ja yksi niistä on SKELLEFTEÅ (29.6.-3.7).
Toistaiseksi meidän "lähinurkilla" se on merkittävin ensi kesän artistikiinnitys.
- Tämä on meille kuin lottovoitto. Lasken Robynin saannin ehdottomasti Top3:een tähänastisessa kaupunkifestimme historiassa, erityisesti ajatellen, että hän hallitsee kaikkia listoja ja on koko maailma keikka-alueena. Kaikki haluavat Robyniä nyt, joten maistuu tosi makealta, festivaalipromoottori Gunnar Karlsson hehkuttaa lehdistötiedotteessaan.
Glasvegasin odotettu kakkosalbumi Euphoric/// Hartbreak \\\julkaistaan huhtikuussa, mutta sillä ei vielä kuulla yhtyeen uutta rumpalia Jonna Löfgreniä BODENISTA!
Harva yhtye onnistui ensimmäisellä albumillaan herättämään niin paljonkeskustelua ja ylistystä kuin vuonna 2008 omaa nimeä kantavan debyyttialbuminsa julkaissut Glasvegas. Yhtye hurmasi niin yleisön kuin kriitikot James Allenin oivaltavilla lyriikoilla ja hurmaavalla skottiaksentilla sekä tietystiloistavalla rockillaan.
Miten pohjoisen pikkukaupungin Jonna Löfgrenistä sitten tuli tämän maailmankuulun yhtyeen soittaja. Tietenkin taidolla ja tuurilla!
Onnentuojana oli tunnettu tuottaja ja rumpali Andreas Dahlbäck, joka oli luennoimassa Piteån musiikkikorkeakoulussa.
Hän oli kuullut, että skottibändi etsi uutta rumpalia ja niinpä hän kehoitti koulun 23-vuotiasta lahjakasta oppilasta Jonnaa lähettämään työnäytteitä ja muutaman viikon päästä tuli vastaus, että hän oli saanut pestin.

Muuten Jonnan soittoa on kuultu muun muassa viime kesän Kalottjazz & Bluesissa, jossa hän rummutti puhaltaja Dan Johanssonin NEOSOUL-yhtyeessä!