sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Terveiset Aawastock-faneille!
" Aawastockin suhteen tilanne on auki; aikaa, motivaatiota ja tietenkin rahaa pitäisi löytyä. Kunnan rahahanat ovat kiinni.
Kas, Aawastockhan syntyi aikana jolloin koko Pohjois-Suomessa ei ollut varsinaista isompia nimiä tarjoavaa rockfestivaalia. Nyt, voisi sanoa onneksi, elävää musiikkia kuulee Oulun pohjoispuolellakin. Tästä johtuen tuntuu, ettei entiselle rockfestivaalille ole tilausta. Eli jos tehdään, niin kovin turvallisella linjalla ei ainakaan lähdetä liikenteeseen. Jos nyt ikinä kovin mainstream Aawastock on ollut.Ja myönnettäköön, että jonkilainen kyllästyminen koko rokkipisnekseen kyti useamman vuoden ja viimein leimahti. Ja luulen, että muutkin työntekijät väsyivät. Osaavia on pikkukylässä vähän, joten kuorma heidän harteilla kasvaa enemmän kuin kohtuulliseksi.
Nyt olen saanut paperit yliopistolta ja tein pienen loikkauksen ulkopolitiikaan, eli Suomen Prahan-suurlähetystössä olen pätkätöissä. Näkeepä tämänkin. Vaihtelu virkistää. Ollaanpas kuulolla!" - Tommi Lantto, x-promoottori Prahasta -