tiistai 1. helmikuuta 2011

Simerock tulee myös ensi kesänä!
- Simerock rokataan myöskin vuonna 2011, mutta aika, paikka ja muoto päätetään kevään aikana.Festivaalit ovat rakas, mutta sen verran kallis ja aikaavievä harrastus, että pidämme vielä avoinna kaikki ratkaisut tämän kesän suhteen. Onko kyseessä sitten yleinen tapahtuma vaiko pienemmän porukan kutsuvierastilaisuus, se jää vielä nähtäväksi, kertoo promoottori Sime Yliaska.
Jo vuodesta 2006 käyty Simerock- bändikisa järjestetään kuitenkin normaaliin tapaan Rovaniemellä nuorisotalo Mondella 8.-9.4. 2011. Kilpailuhan on tarkoitettu lappilaisille nuorisobändeille ja haku tämän kevään kisaan käynnistyy Simerockin nettisivuilla 1. maaliskuuta. Voittajalle on palkintona luvassa keikka Kuopio Rockissa ja radiosoittoa Radio Rockilla. Kilpailun aina nimivahvassa tuomaristossa istuu tänä vuonna ainakin ensi torstaina käynnistyvän Idols-laulukilpailun konkarituomari Jone Nikula.
Simerock-joukkue on jo aloittanut myös valmistelut vuoden 2012 festivaalia silmälläpitäen, jolloin Lapin läänin suurin kesätapahtuma täyttää 10 vuotta. Juhlavuonna on luvassa muun muassa Simerock-näyttely valokuvineen, videoineen ja tarinoineen. Festivaali kutsuukin kaikki ystävänsä lähettämään omat muistonsa, kuvansa tai mitä tahansa aiheeseen liittyvää näyttelyyn esille laitettavaksi. Lisäohjeet: www.simerock.fi