torstai 29. heinäkuuta 2010

Sympaattinen Pyhä Unplugged!
Heikki ja Dave Tajukankaalla?
Blueskitaristit Heikki Silvennoinen ja Dave Lindholm nähdään vuosien tauon jälkeen taas Pyhä Unplugged-tapahtumassa 5. -8.elokuuta. Toivottavasti soittavat kimpassa kuten kuvassa Tajukankaan laavulla, jossa he muutama vuosi sitten tarjosivat ikimuistoisen nuotioillan back to 60`s-hengessä.
Akustinen musiikki luonnonhelmassa on ollut aina Pyhä Unplugged-tapahtuman voimavara ja erikoisuuus . Tajukankaan ohella konsertteja pidetään upeassa rakkamaisemassa Aittakurun jylhän luonnon keskellä. 700 ihmistä vetävässä amfiteatterissa äänentoistosta huolehtii luonto itse ja sinne kuljetaan pitkospuita pitkin.
Mato Valtosen kutsumana tapahtuma on houkutellut paikalle vuodesta toiseen nimekkäitä artisteja ja yleisöä siinä määrin, että se on ollut jokaisena vuotenaan lähes loppuunmyyty. Vuonna 2009 konserteissa oli yhteensä kävijöitä kolmen päivän aikana noin 3000.
Tänä vuonna Pyhä Unpluggedissa esiintyvät Heikin ja Daven lisäksi Kauko Röyhkä, Laura Voutilainen, Koop Arponen, Kari Peitsamo, M.A. Numminen & Pedro Hietanen (Gommi & Pommi), Antti Tuisku, Paula Koivuniemi ja tapahtuman perinteistä orkesteria johtaa Lenni-Kalle Taipale.
Konsertteja pidetään myös sisätiloissa, ravintola Tsokassa tunturin huipulla sekä tietenkin Hotelli Pyhätunturissa.