03 heinäkuuta 2010

Katja tekee diskoparodiaa!

Ylitorniolaislähtöinen Katja Kätkä tekee omia musajuttujaan suurempaa ääntä itsestä pitämättä, kun isosisko Virpi soutaa ja huopaa Tauskinsa kanssa keltaisen lehdistön sivuilla.
Opetustyön ohella, Katjalla keikkailu on verissä. On ollut jo kapaloiästä asti, jolloin hän kulki vanhempiensa Annelin ja Eskon mukana. Viime aikoina Katja on nähty jyväskyläläisessä tyttöporukassa Telma, mutta astetta kovempi juttu on laulusolistin pesti Toisessa Maanantaissa, johon hänet äskettäin valittiin.
Mixet tahdo olla munkaa oli vuoden 1994 myydyin sinkku Suomessa. Siinä Toinen Maanantai pani alta lipan 1990-luvun Eurodiskoa ja luomuksen takana oli räppäri Petri Flander. Pari vuotta myöhemmmin hän laittoi projektin jäihin ja ryhtyi arkisempiin hommiin, optikoksi..
Nyt Toinen Maanantai palaa taas parrasvaloihin Movetronin ja Taikapeilin lailla ja Mixet tahdo olla munkaa ilmestyy päivitettynä versiona digijakeluun. Petri Flanderin takapiruna häärää tuottaja-äänittäjä Isto Hiltunen ja molemmat uskovat vakaasti vanhan hitin uuteen tulemiseen. Suunnitteilla on myös kiertue ja albumi syksyllä.

http://www.youtube.com/watch?v=eZW57S5Cz8Q