lauantai 25. syyskuuta 2010

Viva Las Vegas-show Umpitunneliin!
Elvis, Roy Orbison ja Marilyn Monroe. He kaikki olivat oman aikakautensa supertähtiä, joiden esittämä musiikki ja elokuvat yhä edelleen elävät vahvasti ihmisten sydämissä.
Viva Las Vegas on revyy-tyyppinen show, jossa voit tavata nämä kuolemattomat tähdet, kuulla heidän hittejään sekä nähdä
mitä tapahtuu, kun Elvis, Roy ja Marilyn tapaavat. Orbison ja Elvis esiintyivät aikoinaan yhdessä, mutta tiettävästi Monroe ei tavannut heistä kumpaakaan.
Show avaa näyttävästi perjantaina 1.10.2010 uuden ilmeen saaneen Umpitunnelin, joka saa lisämausteeksi nimen Be-Bop.
-Umpitunnelin nimi ei siis katoa mihinkään ja jatkamme samoilla linjoilla. Panostamme edelleen ykkösbändeihin, mutta laajennamme ohjelmakirjoamme.Tulemme ottamaan mukaan enemmän Viva Las Vegas-tyylin show- ja kabaree-meininkiä, Reijo Angeria paljastaa ja kertoo, että paikan viihtyísyyteen on myös satsattu stailaamalla ja uusimalla kalustoa.
Viva Las Vegasin esiintyjinä nähdään Suomen parhaimmistoon lukeutuvat solistit ja muusikot! Ja kaikki kappaleet kuullaan aidosti Cool Company-bändin säestyksellä .Luvassa on myös upeita yhteisnumeroita!
Äskettäin ensimmäisen suomenkielisen albuminsa julkaissut Aron alias Juha Leppänen (yläkuvassa) pystyy tarjoamaan runsain mitoin nähtävää ja kuultavaa kaikilta Elviksen vuosikymmeniltä. Hän on suosittu artisti kaikenlaisissa Elvis-muistotapahtumisssa ja 1950-luvun setti kelpaa myös rockabillybileisiin. Hän sai Elvis-pureman kymmenvuotiaana ja tyylille uskollisena näyttävät asut vaihtuvat tiuhaan ja mieluiten keikoilla hän liikkuu vaaleanpunaisella Cadillacillaan, aina kun sää sen sallii.

Marilyn Monroena nähdään jazzpiireistä tuttu lahjakas Tuija "Gilda" Kallonen ja Roy Orbisonin roolissa Valeri "Wallo" Manninen, joka on esiintynyt muun muassa Danny-showssa ja sijoittunut MTV3:n Tie tähtiin-kisassa toiseksi
Viva Las Vegas esitetään Tornion Umpitunnelissa myös lauantaina 2. lokakuuta ja juhlan kunniaksi molempina iltoina kaikki ennen klo 24.00 tulleet pääsevät sisälle ilmaiseksi.