maanantai 6. syyskuuta 2010

Irinan ja Maijan kimppakyyti!

Kaksi Suomi-rockin valovoimaista naistähteä Irina ja Maija Vilkkumaa olivat heinäkuussa keikalla Tornion Twin City-festivaaleilla. Päiväkirjoissaan molemmat hehkuttavat onnistunutta keikkaa, mutta mitä tapahtuikaan sen jälkeen?
Maija: "Tultiin juuri Torniosta. Kuski-Arska herätteli meitä sängyistä neljän aikaan yöllä että nyt menee kyllä vähän hitaaksi tämä kyyti, joku latauksentasaaja blaablaa hajonnut, akkua täytyi välillä aina tyhjentää ja tämän takia jouduttaisiin pitämään 100 km:n välein puolen tunnin tauko jolloin seisottais pitkät valot ja kaikki sähkölaitteet päällä! Tämä olisi pieni ongelma koska meizin pitäis ehtiä Helsinkiin ja lentokentälle, olenhan lähdössä pienelle pyrähdykselle ystävän häihin New Yorkiin. Irina oli meidän perässä ajamassa Helsinkiin ja pääsin heidän bussinsa kyytiin ja oon nyt onnellisesti kotona, mahtavaa, kiitos! "
Mitä tästä seurasi? Noh. Rouvathan löivät päänsä yhteen. Maijahan jäi vastapalveluksen velkaa ja tuloksena on mainio sinkku ja video Kenen syy, jolla rouvat kiusaavat maailmalla filmiuraa luovaa, Irinan mukaan ihanaista Samuli Vauramoa.
Kunnon syy -kappale on mukana Irinan 22.9.2010 julkaistavalla Yhdeksän hyvää ja kymmenen kaunista 2002 – 2010- kokoelmalla. Se löytyy alun perin Irinan albumilta Vahva. Nyt kappale julkaistaan ensimmäisen kerran singlenä ja päivitettynä versiona.
- Halusin kokoelmalle duettokappaleen jostain vanhasta omasta biisistä. Kun biisi oli valikoitunut Kunnon syyksi, kuulin sen huutavan Maijaa, kertoo Irina.
Katso Kunnon Syy -musiikkivideo