sunnuntai 26. syyskuuta 2010

Virve sai Kari Tapiolta nimmarin!
& muuta viihdesilppua
– On se sitten kumma juttu, kun ei Helsingissä ehdi kollegoita tapaamaan, Virve Rosti tokaisi MTV3:n Viihdeuutisille.
Laulajatar paljasti nmittäin, että vain pohjoisessa tähtiartisteilla on aikaa toisilleen. Esimerkkinä Virve kertoi tapauksen, kun Menneisyyden Vangit oli ruskakeikalla Äkäslompolossa ja yhtyeen basisti halusi Kari Tapion nimmarin ystävälleen syntymäpäivälahjaksi.
Tapio esiintyi Yllästunturin toisella puolen, jonne Virve körötteli sitten komeaa maisematietä pitkin. Virve vaihtoi kuulumiset Karin kanssa ja palasi takaisin nimmarin kanssa.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Diili-ohjelman suosikkipojaksi on nousemassa Äkäslompolon kyläkauppias Sampo Kaulanen. Railakasta poikamieselämää viettävä Sampo rakennutti keskelle kylää ostoskeskuksen ja avajaisissa kansaa viihdyttivät komeasti Hanoi Rocks ja Paula Koivuniemi. Sen jälkeenkin säpinää ja tempauksia on riittänyt ja kauppakeskuksen parkkipaikalla on zumbattu muun muassa Suomen ennätys. Tässä Sampo laulattaa pikkuporsasta Diili-puku päällä!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tanssii Tähtien Kanssa-ohjelman ensimmäinen jakso keräsi 1,1 miljoonaa katselijaa. Tornio-lähtöisen Jukka Voutilaisen ja Kemi-lähtöisen Irmeli Louerannan tyttären Lauran (+Marko Keräsen) cha-cha sai tuomariston haltioihinsa, mutta varsinainen Lapin edustaja Antti Tuisku sai täystyrmäyksen. Hevikirves Jone Nikula vertasi Anttia peuraan ajovaloissa.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nyt kun Kurhiset ja Nykäset ovat eronneet, Tuksu Tukiainen ja Arto Länsman ovat menossa vaihteeksi yhteen. Sähköasentaja Länsman on muuttamassa Facebookin mukaan Helsinkiin. Kotikylässään Ivalossa hänet tunnetaan työmiehenä, jota eivät koske työaikain lait eli hän menee ja tulee miten haluaa, niinpä viimeinen oljenkorsi Artolla on ollut Kuukkeli, jossa hän on toiminut yleismies Jantusena.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Psss...Jos tällaiset uutiset eivät kuulu mielestäsi Väylän Pyörre Uutisiin, esitä vastalauseesi arto.junttila@pp.inet.fi