keskiviikko 15. syyskuuta 2010

Lordi luottaa tarttuviin riffeihin!
Lordin viides studioalbumi Babez For Breakfast julkaistaan tänään keskiviikkona Euroopassa ja USA: ssa. Albumin julkkareita juhlitaan Helsingin Nosturissa 18. syyskuuta.
Ennakkoarvioissa uutta levyä on luonnehdittu yhtyeen parhaaksi, heavyn perinteitä kunnioittavaksi ja sitä on kiitelty erityisesti tarttuvista riffeistään.
Nelosen tv-uutisissa Mr.Lordi kuvasi uutta levyä pirtsakaksi ja yhtyeen kahta edellistä albumia liiankin paineessa ja ryppy otsassa tehdyiksi.
Euroviisuvoitto antoi Lordille lisäpotkua maailmanvalloitukselle, mutta sen tuoma gloria Suomessakaan ei ole taannut takuuvarmaa levymyyntiä, eikä väkeä keikoille. Viime keväinen paluukeikka esimerkiksi Ylläksellä maailmalla kiertämisen jälkeen keräsi vain parisen sataa kuulijaa.
Uuden albuminsa myötä Lordi lähtee marraskuussa Euroopan kiertueelle. Europe for Breakfast -niminen kiertue kattaa yhteensä noin 30 esiintymistä kolmessatoista maassa. Kiertue polkaistaan käyntiin naapurimaassamme Venäjällä 5. marraskuuta ja se päättyy Hannoveriin, Saksaan 19. joulukuuta.
Yhtye soittaa peräti kahdeksan keikkaa Saksassa, jossa Lordin suosio on ollut vankkaa vuodesta toiseen. Ranska ja Tsekin tasavalta ovat myös yhtyeen vahvaa aluetta. Lisäksi Lordi esiintyy Eestissä, Liettuassa, Unkarissa, Italiassa, Sveitsissä, Itävallassa, Hollannissa ja Espanjassa.
Elokuussa Lordilta julkaisiin myös iPhone-peli Lordi The Game, jossa on kaksi tulevan levyn kappaletta; levyn ensimmäinen single This Is Heavy Metal sekä I Am Bigger Than You. Peli on osoittautunut suosituksi sekä USA:ssa, Briteissä, Japanissa että Facebookissa.