torstai 16. syyskuuta 2010

Suvi myös rokkarin mieleen!

Iskelmän puolella enää harvoin tulee vastaan laulajattaria, joiden ääntä kuuntelee niin mielellään kuin Suvi Teräsniskan. Huomenna juhlitaan Oulun Night Club Tähdessä hänen uuden albuminsa Rakkaus Päällemme Sataa julkkareita, jonka jälkeen Kolarin tyttö suunnistaa keikoille kotimaisemiinsa Lappiin.
Suvia ei laulajana tarvitse verrata muihin, vaan hän säteilee omana itsenään. Samaan lopputulokseen on tullut myös Jukka Haarma, entinen tiukka Ylen Rockradion toimittaja ja nykyinen Populaarimusiikin päällikkö. Hän kirjoittaa blogissaan muun muassa:" Jos pidätte suomalaisesta iskelmästä, kuunnelkaa tämä levy. Luulen, että ette pety. Suvin kautta suomalainen iskelmä on saanut tärkeän lisän perintönsä jatkeeksi. Suomalaista iskelmää ei pidä esittää tai kuunnella anteeksipyytäen, vaan juuri niin kuin Suvi sen tekee, siitä aidosti nauttien.
Suvi on poikkeuksellisen kauniin ja syvän äänen omaava nuori laulaja. Uudella Rakkaus Päällemme Sataa –levyllä Suvin ääni pääsee entistä paremmin esiin. Riittää kun kuuntelee levyn aloituskappaleen ja singleraidan "Jos menet pois" ensiminuutin.
Suvin ääni on saanut entistä enemmän varmuutta ja tuotanto samalla ilmavuutta. Suvin ääneen voi luottaa, sitä ei tarvitse peittää minkään ylimääräisen alle."
Suvi keikkailee Lapissa:
18.09. - Ylitornio, Helenan Kievari, 20.09. - Luosto, Hotelli Luostotunturi, 21.09. - Ylläsjärvi, Hotelli Ylläsrinne, 22.09. - Sirkka, Hullu Poro Areena, 24.09. - Tornio, Kaupunginhotelli, 25.09. - Rovaniemi, Pohjanhovi, 26.09. - Sirkka, Hotelli Levitunturi, 28.09. - Äkäslompolo, Ravintola Ylläksen Kaivohuone ja 29.09. - Sirkka, Hotelli Levitunturi