torstai 9. syyskuuta 2010

ELOSSA vielä kerran Oloksella!
Ensi sunnuntaina 12.9. Klo 16 nähdään viimeisen kerran Pop & Jazz Konservatorio Lappian opiskelijoiden menestyksekäs ELOSSA-spektaakkeli. Se on kunnianosoitus Electric Light Orchestralle, aikansa eräälle suosikkiyhtyeelle ja samalla se on värikäs nostalgiatrippi, joka vie kuulijansa popin kultaisille vuosikymmenille.
- Torniossa meillä oli esityksiä viisi ja noin 1500 kuulijaa eli siis melkein kaikki showt loppuunmyytyjä.
- Olokselle lupaamme myös hyvän esityksen. Bändi ja solistit ovat upeat, äänet ja valot mahtavat. Toki supistuksiakin on jouduttu tekemään. Käytännön ja taloudellisista syistäkin 14-hengen jousistoa emme voineet ottaa mukaan, mutta itse soitan esityksessä viulua osan aikaa ja käytämme syntikoita, kertoo produktion ohjaaja Tuomas Lampela.
ELOSSA muistaa myös äskettäin traagisesti onnettomuudessa kuollutta Electric Light Orchestran sellistiä Mike Edwardsia.
- Edwardsin panos yhtyeen alkuperäisenä sellistinä oli merkittävä koko jousisysteemin kannalta.Varsinkin alkuaikojen juttuihin herrat tekivät porukalla sovitukset. Sitten kun levyllä alkoi soittaa iso jousisto, niin merkitys väheni, Lampela tietää.
Oloksella Lappian opiskelijoiden ELOSSA-esitys on osana Ruskarock & Culture-tapahtumaa ( 9.-19.9) joka tarjoaa musiikkinautintojen lisäksi retkiä ja maittavaa aitoa lappilaista lähiruokaa.
Katso ohjelma tästä linkistä.