lauantai 2. huhtikuuta 2011

Arja pakkaa keikkakassia!- Rakastan esiintymistä ja haluan tehdä sitä niin sanotusti apinan raivolla myös jatkossa, sanoo Arja Sipola, joka puhuu tuoreessa Hymyssä elämästään; suruistaan ja rakkaudestaan, mutta myös musiikista, joka on hänelle voimavara.


Vaikkei hän tällä hetkellä keikkailekkaan, hän on koonnut pikku hiljaa toista pitkäsoittoaan.Pitkästä aikaa näkymät ovat hyvät, sillä Arjalla on pohjalla kaksi tuoretta listahittiä: Taas lasken tiilteni päät ja Kun kaupunki valvoo.


- Jos kaikki menee kohdilleen, niin tulevana suvena kansa saa kuunnella Arjan näköistä musiikkia. Levy tulee sisältämään superannoksen nostalgiaa, maustettuna pienillä harvinaisuuksilla, Arja lupaa.


Suomen ensimmäiselle tangokuningattarelle pitkät poissaolot keikkamarkkinoilta vastoinkäymisten ja sairauslomien vuoksi ovat tehneet paluun takaisin kuvioihin aina entistä vaikeammaksi.


- Paluu areenalle on paljon vaikeampaa kuin sieltä poistuminen. Tähtitaivaalla riittää tungosta, sillä paikkoja on rajoitetusti ja ylärivit vallataan rahalla ja onnella, Arja tuumaa Hymyn haastattelussa.


Arja ehdottaakin, että esimerkiksi Seinäjoen tangomarkkinoilla valittaisiin vain joka kolmas vuosi kuningas ja kuningatar, jotta kisasta jäisi pysyvä jälki ja artisteille pitempiaikaisempi leipäpuu.