lauantai 16. huhtikuuta 2011

Eini luottaa discoon!

- Vuosikaudet olen kierrättänyt samaa hittimateriaalia ja keikkaa on riittänyt. Nyt tuli kuitenkin sellainen olo, että haluan luoda jotakin uutta ja innostavaa, kertoo Eini, joka on pitkän tauon jälkeen levyttämässä uutta albumia. Edellinen pitkäsoitto on vuodelta 1998.

Pitkään iskelmää tehnyt Eini on palaamassa syksyllä juurilleen diskomusiikin pariin. Einin uudesta materiaalista vastaa tuottaja Ripa Eskolin tiimeineen. Eskolin tunnetaan paitsi Lemonator-yhtyeen kitaristina, myös muun muassa Anssi Kelan Nummela-albumin ja Stellan esikoisalbumin tuottajana. Hän on myös säveltänyt kappaleita Markku Aron, Kaija Koon ja Anne Mattilan albumeille.

- Ihan mieletön tunne olla tekemässä musiikkia uusien ja tuoreiden biisintekijöiden kanssa. Koko kevät tullaan viettämään tiiviisti studiossa.

Eini Pellon Orajärveltä muistetaan parhaiten vuonna 1977 listoille singahtaneesta Baccara- suomennoksesta Yes sir, alkaa polttaa sekä megahitistään Kesä ja yö.

Äskettäin Einin tulevalta albumilta julkaisiin sinkku Mä jään, jonka tiimoilta hän oli
TV1: Aamu-TV:n haastattelussa , jossa ei paljon pellon murretta enää kuulla. Tästä nuorekkaasta 50-vuotiaasta on julkaistu myös tuoreet promokuvat. Pahat kielet väittävät, että Einin kuvat on "photoshopattu"? Katso tästä ja päätä itse: http://www.mtv3.fi/viihde/uutiset/musiikki.shtml/1311089/viisikymppinen-laulaja-uhkeana-uusissa-kuvissa