lauantai 16. huhtikuuta 2011

Tarja Ylitalo tekee paluuta! Tarja Ylitalo tekee tosissaan paluuta. Häneltä on juuri ilmestynyt sinkku Sydämeni sointu, jonka sanat on Vexi Salmen ja sävellys Jari Vanhan. Levyn on tuottanut rovaniemeläisen Seppo Leinon SeLe Musik.

Vaivat ja kivut eivät kuitenkaan Tarjalta loppuneet kokonaan, mutta hän pystyy niitä sietämään.

– Nyt hallitsen kipuja ja olen niin hyvässä kunnossa, että pystyn tekemään mitä vain, Tarja iloitsee Lappilainen-lehden haastattelussa.

Aluksi keikkailu oli varovaista kokeilua, esiintymisiä oli vain silloin tällöin. Nyt Tarja pystyy vetämään jo täysimittaisia keikkoja.

– Aluksi tuli esiintymisiin kyselyjä sillä periaatteella, että jaksatko tulla esiintymään, mutta nyt luotan jo itseeni. Minä jaksan ja keikkailen. Kysyntääkin on hyvin, on Tuomon kanssa kahdestaan ja Intron kanssa keikkailua.

– Olen mennyt mukaan myös pellolaiseen Revontulet-kuoroon, mutta pitää tehdä töitä laulamisen suhteen, että ei esiinny vain vanhasta muistista. Olen huomannut, että äänihuulet eivät ole siinä kunnossa kuin niiden pitäisi olla ja siksi otan myös laulutunteja, Tarja kertoo roviemeläislehdelle.