perjantai 24. helmikuuta 2012

Chisun Tornion keikka loppuunmyyty!

Supersuosittu Chisu esiintyy huomenna lauantaina Tornion kaupunginhotellissa uudessa, nuorille aikuisille suunnatussa, Paradise-yökerhossa. Hän on paikan ensimmäinen kuuma nimi ja keikka on odotetusti loppuunmyyty.
Chisun vuosi on ollut huikea. Hänet palkittiin tammikuussa viidellä Emma–palkinnolla sekä Iskelmä Gaalassa helmikuussa Vuoden naisartistina.
Chisun viime syksynä julkaistu Kun valaistun–albumi on myynyt jo yli 75 000 kappaletta! Levyltä lohkaistut singlet Sabotage, Kohtalon oma ja Tie ovat olleet Suomen radioiden soitetuimpia kappaleita. Tällä hetkellä Tie on radiolistan kakkosena ja Kohtalon oma pitää puolestaan sijaa neljä.
Kuukauden päästä alkava Chisun 10 kaupungin konserttikiertue on myyty loppuun ja nyt syyskuuhun on lisätty vielä Tampereen, Turun ja Helsingin keikat, jonka jälkeen hän jää pitemmälle tauolle.
Lapissa Chisun ehdit nähdä vielä sunnuntaina 26.2 Hullu Poro Areenalla, mutta sitten täytyy odottaa jo ensi kesän keikkoja, jolloin hän esiintyy ainakin heinäkuisilla Twin City-festivaaleilla! Takuuvarmasti hän on yksi tapahtuman suurista vetonauloista, samalla tapaa kuin Jenni Vartiainen oli viime vuonna.
Tässä muut kevään Tornion Paradise-yökerhon keikat: 24.03. Irina (K-24), 30.03. Suvi Teräsniska (K-22), 31.03. Sharp Crone (K-24), 07.04. Stand-up: Joni Koivuniemi & Riku Sottinen (K-24), 13.04. Arttu Wiskari (K-22) & 30.04. Erin Anttila (K-24)