perjantai 10. helmikuuta 2012

Herra Ylppö huhtikuussa Leville ja Tornioon!
Herra Ylppö & Ihmiset päättävät yli vuoden kestäneen keikkataukonsa tänään, kun kevään kiertue starttaa Hämeenlinnasta. Huomenna Ylppö ihmisineen esiintyy loppuunmyydyllä Radio Rock –risteilyllä.
- Olen tehnyt kiertueita vuodesta 1998. Käsikirjoitus sopii teatteriin, mutta rock-keikkaan kuuluu spontaanisuus. Jossain vaiheessa kadotin sen. Mies ja Nainen -levyn laulut ovat minulle tärkeitä, avoimia ja rohkeita purkauksia. Näiden laulujen myötä löysin taas vimman, joka keikkailuun vaaditaan. On fantastista lähteä taas tien päälle!, Herra Ylppö fiilistelee.
Herra Ylppö & Ihmiset julkaisi kolmannen albuminsa, Mies ja Nainen, 18. tammikuuta. Levy meni albumilistan kakkoseksi ja on pysytellyt TOP 10:n sisällä siitä saakka. Levyn toinen single, Mustat hevoset, kohosi tällä viikolla Suomen radioiden toiseksi soitetuimmaksi kappaleeksi. Herra Ylpön ja Aki-Pekka Sinikosken ohjaama
Mustat hevoset –video on katsottavissa täältä.
Herra Ylppö & Ihmiset julkaisi debyyttilevynsä Sata vuotta helmikuussa 2008 ja myi saman vuoden syksynä kultaa. Tammikuussa 2010 ilmestynyt toinen albumi, Pojat ei tanssi, myi myös kultalevyyn oikeuttavan määrän.
Lapissa yhtye esiintyy 12. & 14.4 Levin Hullu Poro Areenalla ja Tornion Umpitunnelissa 13.4.