sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Greedy Pigin albumi seuraavana ulos!Viime keväänä Greedy Pigin pomomies Päne paljasti, että Boogiedrillerille on tulossa liukkaiden rokkibiisien
Hollerin ja Idle motionin lisäksi (löytyvät kokoelmalta North Will Rise Again) muun muassa Canned Heat-tyylistä tuhtia bluesvääntöä, joten odotusarvo ainakin meikäläisellä uutuuslevyn suhteen nousi hetkessä monta piirua ylöspäin.
Levyn julkaisuajankohdasta päättää Major Leiden Productions Helsingissä ja tuottaja Hannu Leiden kertookin, ettei Greedy Pigin levyprojektia ole unohdettu, vaan se on seuraavana agendalla.

- Kansien kanssa paraikaa puuhaillaan. Sen jälkeen arvotaan vielä pannaanko Boogiedriller ulos tämän vuoden puolella vai passataanko vuoden 2012 alkuun, mies vielä pihtailee, mutta toteaa, että nyt ollaan kuitenkin lähempänä kuin koskaan albumin ilmestymistä.
Kiinostuneita kyselyjä uudesta levystä on tullut allekirjoittaneellekin Kiirunaa myöten, jossa Greedy Pigin vuosientakaiset hienot keikat muistetaan. Kotiperälläkin Torniossa kuume nousee ja on aika valmistautua 30-vuotiaan konkaribändin uuden musan maihinnousuun.