torstai 27. lokakuuta 2011

Reijolle vinkki Sladesta Team Botnian johtajalta!Slade: Mal McNulty (laulu), Don Powell (rummut), Dave Hill (kitara) ja John Berry (basso).
Kuukausi sitten Reijo Angeria istui toimistossaan Tornion Kaupunginhotellissa. Edessään hänellä oli kahden tasavertaisen, edelleen viriilin 1970-luvun brittiläisen hittiyhtyeen Status Quon ja Sladen sopimuspaperit. Oli valittava ensi kesän Twin City-festivaalin pääesiintyjä. Lopulta hän päätyi Sladeen, josta ehdotus hänelle tuli erikoiselta taholta.
- Risto Alaheikka Team Botnian uusi toimitusjohtaja oli tutustunut Sladeen Moskovassa. Hän kuuluu myös yhtyeen faneihin ja hänelle oli suora yhteys bändiin. Kun sitten tein päätöksen, niin Risto hoiti käytännön varaukset Englantiin, Angeria paljastaa.
LopullinenTwin City-festivaalin ohjelma lyötiin lukkoon viikko sitten. Reijo lupaa kansainvälistä väriä myös perjantaille. Nimiä hän ei anna vielä julkistaa, koska lopullinen vahvistus on vielä tekemättä.
Luonnollisesti mukana festivaaleilla on lisäksi kova kotimainen kärki. Muutaman vuoden tauon jälkeen kuullaan myös kansallisesti menestyneitä torniolaisartisteja. Tornio Torstaissa esiintyvät Jukka Poika, CMX ja Terveet Kädet.
- CMX:n Janne Halmkronalta kysyin, että toimisiko homma. Hän sanoi siihen, että kyllä toimii. Hänen suuri toive oli, päästä nimenomaan Terveitten Käsien kanssa pitkästä aikaa samalle lavalle. Hänestä myös William P-Trickin oli hyvä olla mukana, Angeria kertoo.
Viime mainitussa ruotsalais-suomalaisessa William P-Trickissä Reijo soitti trumpettia ja yhtye melkein levytti Poko recordsille vuonna 1983.