sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Veeti taivuttaa tanssikisassa!
Tänään pääsee taas pitkästä aikaa kuulemaan Johanna Förstin ja Sami Pitkämön hienoa laulua, kun klo 19.10 käynnistyy MTV3:n suosittu Tanssii Tähtien Kanssa-ohjelma.Suomalaiset huippumuusikot takaavat tahdin, kun tanssiparit käyvät tositoimiin suorassa lähetyksessä. Avausjaksossa tanssipareista ei vielä putoa yksikään, vaan kaikki saavat esittää taitonsa myös seuraavassa lähetyksessä.
Lapin edustajaksi voidaan nimetä Veeti Kallio, joka on syntynyt Kemijärvellä. Pippolalaiset ovat olleet kyllä vähän nyreissään, kun karpaasi on julistanut monessa yhteydessä olevansa Lapista lähtöisin,vaikka vietti vain neljä ensimmäistä vuottaan Kemijärvellä ja Piippolassa 14 vuotta.
Tanssii Tähtien Kanssa-kisaan Veeti on saanut parikseen Susa Matsonin. Ensimmäiseen tanssiin pari lähtee altavastaajana. MTV3:n Viihdeuutisten mukaan Veeti kärsii keuhkokuumeeesta ja on joutunut jättämään treenejä väliin.
– En usko, että meidän tanssi olisi vaarassa. Onneksi olen ehtinyt levätä. Aina tässä on tietenkin riskinä sydänlihastulehdus, jolloin en voisi tanssia ollenkaan, hän sanoo.
Veeti kärsii myös polvi- sekä selkäongelmista, mutta sanoo hoitavansa ne buranalla. Kyseessä on enimmäkseen nuorena urheilun ja pyörällä kaatuilun myötä tulleista vammoista.

– Jos joku kulkisi hiljaisessa rappukäytävässä kanssani portaita alas, niin saattaisi luulla, että rappaukset tippuvat seinistä. Niin paljon polveni narisevat, 45-vuotias Kallio veistelee. Lähde: http://www.mtv3.fi/ttk/
Veeti Kallion tie tähtiin alkoi a cappella -yhtye Veeti & the Velvetsin keulahahmona. Sittemmin hän on vaikuttanut ennen soolouraansa mun muassa Leningrad Cowboysien ja Elastic Familyn laulajana.
Hänet on nähty myös musikaaleissa, valkokankaalla sekä nuoriso-ohjelma Jyrkin juontajana. Kallio on myös käsityöläinen ja siviiliammatiltaan suutari. Tässä muutama Veetin laulu uran varrelta.
Miehet ei itke/ Rock 'n' roll hoochie koo
Tango Maria
Myrskyluodon Maija
Lasten mehuhetki
Elastic Family: Sister
Veeti & the Velvets: Proud Mary