maanantai 31. lokakuuta 2011

Mamin ja Sussun MOOBS kohti Euroviisuja!
MOOBS: ”Johnny” ( säv. Marja Pelto, Susanna Ketola/ san. Marja Pelto)
Suomen Euroviisu-edustajan löytämiseksi on käynnistetty Uuden Musiikin Kilpailu, jonka ensimmäinen vaihe ratkesi tänään. Kilpailuun lähetettiin 540 demoa, joista esiraati on nyt valinnut jatkoon 40.
Yksi jatkoon päässeistä on merilappilaislähtöisten Susanna "Sussu" Ketolan ja Marja "Mami" Pellon perustama yhtye MOOBS ja heidän biisinsä Johnny.
Mami ja Sussu ovat tehneet yhdessä biisejä jo kolmen vuoden ajan. Kilpailubiisikin on jo parin vuoden takaa, mutta viimeisen silauksensa se sai yhteistyössä muiden bändiläisten Jeremia Kankaan ja Ismo Tähtisen kanssa, joihin he ovat tutustuneet Pop & Jazz Konservatorio Lappiassa Torniossa.
Johnny on bändin ensimmäinen äänite ja sehän maistuu hyvältä kuin tikkunekku. Pirtsakkaa ja tyttöenergiaa pursuavaa esitystä esiraati kuvaa synabassovoittoiseksi discopunkiksi, josta löytyy hikeä ja tunnetta.
Seuraava vaihe kisassa, matkalla Azerbaidzanin vuoden 2012-viisuihin, on,että tuomaristo valitsee 40:stä 12, joita työstetään eteenpäin Suomen parhaimpien tuottajien kanssa.
Kaikkien TOP 40 artistin fanituksen aktiivisuutta seurataan ja sillä on merkitystä niin Uuden Musiikin Kilpailun jatkon kuin kilpailijan tulevan urankin kannalta.Kuuntele tästä kaikki Kilpailijat!