maanantai 2. huhtikuuta 2012

Discotähdet Günther, Captain Jack ja Italo Brothers Kalajoen Juhannukseen!
Aavasaksan Juhannuksen kuukahdettua ennen pohjoisestakin lähdettiin hyvien bailujen perässä Kalajoen hiekoille. Silloin siellä soi rock ja iskelmä, nykyään pääasiassa disco, rap ja hiphop.
Viime vuonna Kalajoen Juhannuksessa juhli 44 000 vierasta. Tänä vuonna tapahtuma odottaa samaa kävijämäärää ja on jälleen panostanut viihteelliseen ohjelmaan.
Yöttömänä yön juhlassa 21.-23.6. kaikuvat legendaaristen diskohittikuninkaiden sävelet. Ruotsista saapuu Ding dong song- ja Teeny weeny string bikini -biiseistään tuttu Günther (kuvassa), Saksasta ysärieurodance-yhtye Captain Jack sekä toinen saksalaisvahvistus Italobrothers, jonka tunnetuimpia hittejä ovat Stamp on the ground,Colours of the rainbow ja Cryin' in the rain.
Kalajoen Juhannuksessa koetaan spesiaali esiintyminen, kun kotimainen dance-yhtye Movetron nousee lauteille yhdessä liettualaisen Vaida-artistin kanssa. Yhtye osallistui Liettuan Euroviisukarsintoihin. Sääntöjen mukaan esityksen pääsolistin tulee olla kyseisen maan kansalainen ja Vaida valikoitui pestiin.Kalajoella nähdään suviyössä myös maamme kovimmat kotimaiset rock-yhtyeet ja artistit, kun Popeda, Michael Monroe, Klamydia ja Haloo Helsinki päästetään vauhtiin. Tänäkin vuonna Kalajoen Juhannus tarjoaa ajankohtaisimmat hiphop-nimet. Esiintymisensä ovat vahvistaneet Petri Nygård, Fintelligens, JVG ja Cheek.Tanssikansan kiihkoa lisäävät DJ:t Jan van Baas sekä Disco Idiots.
Lisätiedot: www.kalajoenjuhannus.com