tiistai 24. huhtikuuta 2012

Sara Sieppi, viidakkomissistä opettajaksi!
Sympaattisesta torniolaistytöstä Sara Siepistä on tullut nopeasti kansallinen julkkis.
Viikottain hänet nähdään Subin suositussa Viidakon tähtöset-sarjassa, jossa kymmenen suomalaiskaunotarta kisailee Thaimaassa, päämääränään voittaa 30 000 euron potti.
Subin suosikkiohjelma kerää torstaisin klo 21.00 tv-vastaanottimien ääreen keskimäärin lähes puoli miljoonaa katselijaa, vertauksena vain Lappi-lähtöisten vetämät Märät Säpikkäät, jota katsoi viikottain noin 150 000 ja Tuomas Enbuske Talk Show, jonka katsojaluvut ovat noin 50 000 luokkaa.
Muutto Oulusta  Helsinkiin oli Saralta viisas liike, sillä media on tuonut hänelle näkyvyyttä ja sitä kautta myös kaipaamiaan mallintöitä, sekä juonto -että promootiokeikkoja.
Viidakon tähtöset-sarjan ohella sanavalmis Sara on nähty tuon tuosta tv-ruudussa. Muun muassa hänet on voinut bongata useammankin kerran vuokraemäntänsä Vappu Pimiän tentattavana Korkojen kera-ohjelmassa, Paparazzit-sarjassa ja piakkoin hänen kokkaustaidot paljastuvat Neljän tähden illallinen-ohjelmassa.
Sara ei aio kuitenkaan pyrkiä kestojulkkikseksi ja päätyä loppuiäksi tilittämään elämäänsä keltaiselle medialle.
- Haluan oikean ammatin, Sara sanoo Iltalehdessä ja suunnittelee ensinnä kouluttautuvansa kampaajaksi, mutta vanhenevan hän toivoo opettajan ammatissa.
Kun hän pääsi pari vuotta sitten ylioppilaaksi, hän päätti pitää taukoa opiskelusta ja muutti Ouluun. Isosiskonsa yllyttämänä hän osallistui sitten Miss Suomi 2011 -kilpailuun, jossa hänet valittiin perintöprinsessaksi. Elämä muuttui kuitenkin kerralla vasta, kun hän nousi yllättäin Miss Suomeksi voittajan luopuessa kruunusta. (Kuva: Sub)