torstai 26. huhtikuuta 2012

Nimettömän takana pohjoista osaamista!

En Jää Tuleen Makaamaan on energistä poprockia soittavan helsinkiläisen Nimettömän esikoisalbumi. 
Yhtye sai alkunsa vuonna 2008, kun  Rovaniemeltä lähtöisin oleva, Pop & Jazz konservatoriossa opiskeleva kosketinsoittaja Joonas Angeria  ja tuottaja/basisti Lauri Hämäläinen (Kemopetrol, Phoenix Effect) tutustuivat toisiinsa internetin välityksellä. Joonaksen raju palo tehdä biisejä ja nuoren musiikintuottajan tietotaito ja tuoreet näkemykset synnyttivät ajatuksen  Nimetön-orkesterista.
Samalla kun kappaleet alkoivat löytää muotoaan,  nuori yhtye muotoutui lopulta nykyiseen kokoonpanoonsa. Pohjoisesta Joonas halusi ehdottomasti kitaristiksi Teemu Blombergin, jonka kanssa  hän oli opiskellut Rovalan Jazz-Pop-linjalla ja soittanut Maritzan eli Mari Pallarin bändissä.Nykyisessä opinahjossaan Helsingissä  hän tutustui kuvankauniiseen laulaja Inka Halmeeseen ja myös rytmiryhmä Kevin Knouna ja Heigo Anto löytyi samoista musiikkipiireistä.
Bändin ja tuottajan yhtäläiset musiikkimaut ja innostus orkestereihin kuten Paramore ja Carpark North, antoivat viimeisen potkun ja punaisen langan Nimettömän energiseen musiikkiin. Muita yhtyeen esikuvia ovat Sounds, Garbage ja Foo Fighters.