lauantai 7. huhtikuuta 2012

Mämmilän Markus Ruotsin albumilistan ykköseksi!Markus Krunegårdin äskettäin julkaistu albumi Mänslig värme nousi pitkänäperjantaina Ruotsin albumilistan ykköseksi.
Mänsklig värme on Krunegårdin neljäs sooloalbumi. Markusevangeliet ilmestyi vuonna 2008 sisältäen hitin Jag är en vampyr ja seuraavana vuonna hän julkaisi kaksi albumia samana päivänä Lev som en gris, dö som en hund ja Prinsen av Peking.
Tuon rankan urakan jälkeen Markus meinasi lopettaa. Onneksi näin ei käynyt. Hän pakkasi reppunsa ja lähti maailmalle, Kuubaan ja Meksikoon, meni naimisiin ja on tätänykyä Helli-nimisen pikkutytön isä.
Pikku paussin jälkeen Markuksella taas laulunteko maittaa. Aftonbladet kirjoittaa Mänslig värme-levyn arviossa; "Joskus pitää matkustaa kauas löytääkseen kotiin" ja näinhän hänelle on käynyt.
Samalla kun Markus jyräsi albumilistalla Madonnan ja Bruce Springteenin, hän täytti 33 vuotta. Onnittelut!
Markuksen äiti on omaasukua Syväniemi, joten hän kuuluu samaan runonlaulaja Antti Mikkelipoika Keksin jälkipolveen kuten esimerkiksi musiikkimiehet Jari Pänttäjä, Arto Tiesmaa, Ossian Marttala ja Reijo Angeria.
Ps. Vuonna 2007 Markus teki Laakso-yhtyeensä kanssa suomenkielisen levyn Mämmilärock, josta tässä sen tunnetuin raita irwinmäinen Hurrin hurjaa elämää.