perjantai 20. huhtikuuta 2012

Penan Radio Musa sai jatkoluvan!
Rovaniemeläislähtöinen Pentti Teräväinen on vetänyt yli 30 vuotta Tampereella Discopress-yritystään, jonka päätehtävä on tuottaa viihteellistä sisältöä maamme eri medioille; radioasemista sanomalehtiin.
Vuoden 2011 helmikuussa kuvaan tuli myös keväisin (helmi-huhti) ja syksyisin (syys-marras) Pirkanmaalla kuuluva Radio Musa. Se sai äskettäin toiminnalleen jatkoluvan ja on kuultavissa taajuudella 88,7 Mhz:siä. Sitä Pentti pyörittää pääasiassa vaimonsa Aijan kanssa .
- Muutamaa avustajaa käytetään silloin tällöin ja uutiset tulevat STT:ltä, mutta muuten pärjätään omillamme, Teräväinen paljastaa.
Hyvän vastaaoton Tampereen seudulla saaneen aseman valtti on monipuolisuus. Se ei harrasta suppeita soittolistoja, vaan biisejä poimitaan 10 000 kappaleen valikoimasta, josta löytyy niin iskelmää, rautalankaa, bluesia, rock`n` rollia kuin swingiäkin.
- Radio Musa on Discopressin radio, joten kaikki materiaali hyödynnetään myös siellä. Eli esimerkiksi pohjoisten artistivieraideni Marttalan, Jefremoffin kuin Tammelankin haastattelut on kuultu Radio Musassa. Lisäksi meidän yksi suosikkiohjelma on Tätä Suomi tanssii-lista, jolta löytyy nytkin useampikin lappilainen, Teräväinen kertoo.