tiistai 18. syyskuuta 2012

Bo Kaspers Orkester Luulajaan!
Ruotsalainen popjazzbändi Bo Kaspers Orkester viettää tänä vuonna juhlavuottaan. Heidän debyyttialbuminsa julkaistiin 20 vuotta sitten ja he ovat tänä aikana julkaisseet yhdeksän studioalbumia, kaksi kokoelmaa ja levyjä on myyty pohjoismaissa ruhtinaalliset yli 1.5 miljoonaa kappaletta, josta Suomen osuus on 130 000!
Heidän 10. studioalbuminsa Du Borde Tycka Om Mig  julkaistaan perjantaina 2. marraskuuta. Levyn on tuottanut itsekin artistina tunnettu  ja Grammis-palkittu Christian Walz, joka tuotti myös Veronica Maggion kehutun Satan I Gatan-levyn.
Levyn ensimmäinen single Världens ände  on nyt julkaistu ja kuultavissa täältä Bo Kaspers Orkester – Världens ände
Albumin ilmestymisen myötä Bo Kaspers Orkester lähtee mittavalle Skandinavian kiertueelle, joka  käynnistyy 9.11. Tanskan Århusista. Luulajan Kulttuuritalolla  yhtye esiintyy 16.11. ja sitä ennen se konsertoi 14.11. Helsingin Finlandia-talossa.
Suomalaisille yhtye on tullut erityisen rakkaaksi klassikkoversiostaan, jonka se teki Rauli Badding Somerjoen  ikivihreästä Paratiisi. Saa nähdä  kuullaanko tämä herkkupala Helsingin lisäksi myös Luulajassa.