torstai 13. syyskuuta 2012

Raj-Raj Band konsertoi Torniossa!
Tornion Rotaryklubi järjestää hyväntekeväisyyskonsertin Tornion Musiikkitalolla 13. lokakuuta  klo 19.30 - 22.30.
Pääesiintyjänä on supersuosittu, meänkielistä huumoria viljelevä  Raj-Raj Band Pajalasta, joka tekee loppuvuoden ainoan keikkansa Torniossa!!!
- Paikat pruukaa loppua kesken, kun Raj-Raj Band esiintyy. Nyt on paikkoja vain 330, joten kannattaa hankkia liput ajoissa, että saa varmasti paikan syksyn hauskimpaan iltaan, tapahtuman puuhamies Esa Palsi kehottaa. 
Totta. Raj-Raj Band kerää länsinaapurissa täysiä konsertti- ja tanssisaleja, missä esiintyykin ja kiinnostus kasvaa koko ajan Suomessakin. Alkuvuodesta Pellon Rohkihalliin se keräsi jo 650 kuulijaa. Ruotsissa esimerkiksi Luulajan kulttuuritalon suuren salin yhtye on loppuunmyynyt jo 7 kertaa peräkkäin ja Haaparannan konsertteihin on kannettu lisäistuimia. 
ESA PALSI 
Raj-Raj Bandin Tornion konsertti on osa Rotary-järjestön kansainvälistä projektia, jolla on tarkoitus saada polio hävitettyä maailmasta. Tulevan Musiikkitalon tapahtuman tuotto lahjoitetaan lyhentämättömänä lasten poliorokotuksiin.
- Edellisen kerran pari vuotta sitten keräsimme vajaat 10 000 € samaan tarkoitukseen ja näillä varoilla saatettiin rokottaa 20000 lasta, Esa kertoo, mutta korostaa, että poliota esiintyy vielä Nigeriassa, Afganistanissa ja Pakistanissa, joten siltä ei ole kukaan vielä täysin turvassa nykyisten nopeiden matkustusmahdollisuuksien takia.
Esa Palsi ehdottaa Raj-Raj Bandin konserttia oivana vaihtoehtona esim. yritysten pikkujouluporukoille. Lippuja saa ennakkoon Tornion Matkailutoimistosta, Disainereilta ja Tornion rotareilta. Lipun hinta on 35 € /280 SEK.