maanantai 3. syyskuuta 2012

Robert Plant sai äänensä takaisin!

 ULKOMAAT  Robert Plant on saanut ison äänensä takaisin, kertoo brittiläinen Telegraph-lehti. Band Of Joy-yhtyeen kanssa esiintyessään, hän huomasi, Led Zeppelin-äänensä palanneen. 
Plant on useasti katkaissut comeback-huhuilta siivet, vetoamalla siihen, että ikä on vienyt laulusta terän ja etteivät rahkeet riitä, enää Zeppelin- klassikoiden tulkitsemiseen.
Totta vai tarua, mene ja tiedä, sillä viime vuosina laulaja on pärjännyt kyllä niin hyvin omilla projekteillaan, että luulisi etteivät uudelleenlämmittämiset 64-vuotiasta Plantiä järin paljon kiinnosta. Hän on tehnyt yhteistyötä Alison Kraussin kanssa ja tehnyt bluegrassia ja americanaa tunnetuksi suurelle yleisölle albumilla Raising Sand, jota on myyty kolme miljoonaa kappaletta. Band Of Joy-yhtyeen hän kokosi Buddy Millerin ja Patty Griffinin kanssa ja sen kanssa keikkailtiin ja tehtiin albumi ja sama juttu on afropoljentoisen Sensational Space Shiftersin kanssa, jonka keulahahmo on gambialaismuusikko Juldeh Camara.
Toki Plant on kiitollinen Led Zeppelin-vuosista ja hän esittää yhtyeen kappaleita keikoillaan, tulkiten niitä aina kulloisenkin taustayhtyeen mukaan.
- Tapahtumat aikavälillä 1968-1980 antoivat ponnahduslaudan ja loivat perustan kaikelle tekemiselleni, Robert Plant tunnustaa Zeppelin-ajastaan.