tiistai 11. syyskuuta 2012

Ketkä soittivat Battagliassa?
Torniolais-kemiläis-haaparantalaisella Battaglialla on pitkä ja ennen kaikkea miesrikas historia. Allaolevassa kuvassa on se kaikkein suurin Battaglia, jota johti haaparantalainen Sture Holmberg.
Battaglia tuntuu aina vain ihmisiä kiinnostavan. Jokin aika sitten Radio Finlandiasta Kanarialta toimittaja soitti ja pyysi kertomaan yhtyeen taipaleesta. Kysyin paljonko, teillä on ohjelma-aikaa. Hän vastasi, että 15 minuuttia, jolloin sanoin kiitos ei haastattelulle.
Useimmiten kuitenkin kysytään, onko se ja se muusikko soittanut Battagliassa. Olen listannut  vuosien varrella muusikoita. Toivon, että lisäätte Battaglia-perheestä puuttuvat. Tarvittaessa myös poistetaan, jos listassa on yhtyeeseen kuulumattomia. Kommentit facebookkiin!
Jake Voutilainen, Hannu Turunen, Esa Joensuu, Raimo Ahokas, Olli Tikkala, Reijo Heikkala, Sture Holmberg, Roland Berg, Pekka Saari, Mika Kulmala, Jorma Heikkinen, Matti Adolfsen, Antero Pöntisenaho, Jarmo Portaankorva, Sebastian Jeker, Mika Kaijanen, Åke Nilsson, Matti Saari, Markus Haapala (Knutsson), Kyösti Viitala, Raimo Vertanen, Pasi Pirinen, Stig Wallin, Pekka Somero, Jukka Vuokila, Kari Risto, Janne Morin, Jan-Olov Lundberg, Harry Barsk, Henrik Thall, Juhani Heikkilä, Mats Kyrö, Martti Pessa, Ilkka Loueranta, Timo Tiitinen, Mikko Nikula, Janne Kankkunen, Kari Hautalampi, Jussi Pitkäkari, Jouko Kakko...