lauantai 19. joulukuuta 2009

Bertil, mitä Meän raatiossa juhlapyhinä?

Meän raatio on ainoa radiokanava, josta voit kuulla tornionlaaksolais ta musiikkia. Suomessahan käsite alueradio on kuollut musiikin suhteen jo aikoja sitten. Toki Meän raatio soittaa suomalaistakin iskelmää, mutta se pyrkii vaihtelevaan musiikkitarjontaan.
Uutisissa kanava huomioi tapahtumat molemmin puolin Väylää ja Norjan puoleltakin. Lähetykset tulevat pääosin Pajalasta ja sen käyttämä kieli on meänkieli.Meän raatiota voi kuunnella helposti internetistä ympäri maailman.
Bertil Isaksson (kuvassa joulupukin taustalla), mitä musiikkiohjelmia on tarjolla jouluna ja uutena vuonna?
- Meän raatiossa on joulun aikana monta kuunneltavaa musikaalista juttua. Tornionlaakson musiikkiklubin joulukonsääri tullee jouluaattona uusintana l7.10-18.00 Ruottin aikaa.
- Maanantaina 28. päivä meilä on samhaan aikhaan musikaali/revy Helppaa. Son ensilta raatiossa. Jan Johansson(Jord) ja Rolf Digervall(Raj-Raj Band) soittavat, laulavat ja kertovat miehen elämyksistä.
- Sitten uuen vuen päivänä on Torniolaakson fästi-konsääri, jossa matkassa on Markus Fagervall, Willy Clay Band, Carina Henriksson, Jord ja Raj-Raj-Band. Osittain uutta materiaalia ja ennen kaikkia nämät kohtaava toisensa!
- Näitten lisäksi loppiaisena essiintyy Pajala -Tatawin. Tornionlaakson musiikki kohtaa marokkolaisen musiikin!
> www.sr.se/sisuradio > Meän raatio >