08 helmikuuta 2011

Raskaan riffittelyn kunkut Tattoo-viikonloppuun!
Ruotsalaisen raskaan rockin eturiviin kuuluva Mustasch piipahtaa keikalla Tornion perinteisessä Lapland Tattoo Weekend-tapahtumassa 12. helmikuuta. Pian sen jälkeen yhtye julkaisee kokoelmakiekon The New Sound Of The True Best ja suunnistaa Ruotsin kiertueelle, jolla se juhlistaa kymmenvuotista taivaltaan.
Backyard Babies, Sparzanza ja nyt Mustasch. Kalotin suurin ja kaunein tatuointitapahtuma luottaa pääesiintyjissään ruotsalaisen laaturockin purevuuteen.
Tänä vuonna Lapland Tattoo myös laajenee Umpitunnelista Hallituskadun toiselle puolen kaupunginhotelliin, jossa tarjotaan juhlaväelle myös kevyempi blueshenkinen vaihtoehto, jonka kokoaa blueslegenda Henry Ojutkangas. Tarkempi ohjelma löytyy osoitteesta www.laplandtattoo.blogspot.com.
Mustaschin Streetteam teki lyhyen katsauksen yhtyeen vuoden 2010 tapahtumiin ja tässä päällimmäiset.
Meidän hardrocksankareilla on ollut tapahtumarikas vuosi. Edellisestä vuodesta 2009 jäi mieleen uusi levy, uudet jäsenet ja Ullevin keikka 30 000 katselijan edessä.
2010 alkoi erilaisilla gaaloilla. Heidät palkittiin kategoriassa Årets Hårdrock- Grammilla ja Banditsin soitetuin bändi 2009-palkinnolla. He eivät olleet ehdolla Ruotsin radion P3: n Guld-gaalassa, mutta saivat kunnian esiintyä yhdessä Nightwishin Anette Olzonin kanssa.
Helmikuussa he saivat ansaittua tv-aikaa Ruotsin TV:ssä Dom kallar oss artister-ohjelmassa. Saimme seurata heidän Suomen kiertuetta syksyltä 2009.
Maaliskuun puolivälissä Ralf toimi kuoronjohtajana TV4:n suositussa lauantaiviihdeohjelmassa Körslaget. Me muistamme siitä ehkä alun äänestysskandaalin ja Ralf ja Mölnlycken kuoro saivat nopeasti jättää parrasvalot. He esittivät ohjelmassa Sweetin Fox on the run- ja Kissin I love it loud-kappaleet.
Huhtikuussa oli keikkatauko. Ralf esiintyi P3:n Musikguiden-ohjelmassa. Toukokuussa järjestettiin Mustaschkampen ja kerättiin kansalta rahaa hyväntekeväisyyteen. Siinä sivussa Danne ja Ralf vaikuttivat Metallsvenskan-joukkueessa, joka potki palloa jonkinlaisessa jalkapalloturnauksessa. Bändi aloitti Euroopan kiertueen Sveitsistä ja Saksasta.
Takaisin Ruotsiin päädyttiin huhtikuussa naittamalla Danne ja Pepper Gröna Lundin keikalla, tekemällä vuoden eka festivaalikeikka Hässleholmissa ja keikka Lisebergissä suuryleisön edessä.
Sweden Rockissa he tekivät jälleen loistokeikan. He soittivat yhtä aikaa Billy Idolin kanssa ja vaikuttivat keräävän yhtä paljon kuuntelijoita. Pian sen jälkeen he toimivat lämppäärinä Kissin Tukholman ja Malmön keikoilla.
Heinäkuussa Double Nature alkoi pyöriä Volvo V60:n mainoksessa. He soittivat festivaalikeikat Leipzigissa, Halmstadissa ja Gävlessä. Plus elokuussa Close To Home-juhlilla Boråsissa, jossa satoi ja ukkosti.
Syyskuussa Mustasch allekirjoitti levytysdiilin Sonyn kanssa, jonka metallimerkillä Gain julkaistaan heidän tulevat levyt. Tulevan kokoelman The New Sound of the True Best alkoivat Bohus Studiolla.
Yksi NHL:n avausmatseista järjestettiin lokakuussa Globenissa ja Mustasch sai kunnian esiintyä ennen ottelua. Marraskuussa saimme kuulla uuden laulun Angel`s share tulevalta levyltä.
Vuoden viimeinen kuukausi kului osin keikkaillen Ruotsissa. Yhtyeelle tuli kutsu niin Sweden Rock 2011- kuin Peace & Love-festivaaleille.
Borlängessä ennen joulua DalaDemokratenin haastattelu meni poskelleen, kun meidän kaikkien Ralf aikoi vetää köniin haastattelijaa, jolla oli hänestä liian halvat "videointilaitteet".Haastattelun on nähnyt Youtubessa yli 35 000 (nyt 39 000) uteliasta. Tilanne laukesi nopeasti ja Ralf pyysi anteeksi ja anteeksipyynnön DD:n toimittaja myös hyväksyi. Mustasch: Double nature